Service

Uw betrouwbare kwaliteitsleverancier

Bij Haymana is ons doel om onze klanten te voorzien van de beste en meest verse groothandelsproducten van lokale boerderijen over de hele wereld. We richten ons op het leveren van topkwaliteit. Ons uitgebreide netwerk van telers en boerderijen, aangevuld met onze uitgebreide ervaring als groothandel in groothandelsproducten in de branche, stelt ons in staat om verse groothandelsproducten in het seizoen te leveren wanneer u het nodig hebt met snelle service. We bieden u graag een breed scala aan producten om aan uw behoeften en specifieke smaken te voldoen.

We zijn trots op onze producten en maken het onze hoogste prioriteit om te verzekeren dat we precies leveren wat u op tijd hebt besteld.

Het is ons doel om onze klanten elke dag de best mogelijke service te bieden. We houden onze producten ook vers tijdens het minimale verblijf in onze magazijnen in Amsterdam. Onze toewijding bij Haymana is om samen te werken met de beste producenten om onze klanten producten van hoge kwaliteit te leveren.

We maken ons altijd vertrouwd met de nieuwste trends en zijn zeer goed op de hoogte van de branche. Wij helpen u verstandige beslissingen te nemen met betrekking tot uw bedrijf en tonen flexibiliteit om aan uw specifieke en unieke behoeften te voldoen. Organisatie en efficiëntie zijn de sleutel tot elk succesvol bedrijf en we zijn altijd aanwezig voor u met een snelle en betrouwbare levering.

Menu