Over ons

Haymana Groothandel en Horecaleverancier

Als een groothandel en horecaleverancier met een passie voor verse producten, is Haymana een leider in Amsterdam van vers fruit, groenten, vlees, zuivel en kaas.

Door dagelijkse inkoop is onze kwaliteit gewaarborgd en d.m.v. een breed netwerk van gekwalificeerde leveranciers, kunnen wij u de beste producten leveren. De groenten en fruit worden in aparte opslagruimtes gekoeld, zo voorzien wij in de ideale bewaartemperatuur voor onze producten en behoudt het haar versheid en vitamines.

Met het hoofdkantoor in Amsterdam beheren we elke dag honderden bestellingen.

Onze voedingsmiddelen zijn afkomstig van over de hele wereld. We kiezen onze leveranciers en werken samen met alleen de beste producenten in Nederland, in heel Europa en daarbuiten, met een focus op sourcing van de hoogste kwaliteit.
We hebben een lange geschiedenis in de groothandel en horecaleverancier van groenten en fruit. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we onze klanten continu ondersteund vanuit het hart van Amsterdam.
Kortom het team van Haymana draagt dagelijks hun steentje bij om hun klanten optimaal van dienst te zijn.
Voor wie?
 • null
  Restaurants

 • null
  Hotels

 • null
  Cateringbedrijven

 • null
  Supermarkten

 • null
  Scholen en universiteiten

 • null
  Zorginstellingen

Alle bestellingen die vóór middag worden genomen, worden gegarandeerd de volgende ochtend geleverd!

We leveren 6 dagen per week in Amsterdam en omgevingen. Wij leveren alle verse producten die u van een grote groothandelsleverancier mag verwachten, waaronder een uitgebreid assortiment aan AGF, zuivel, kaas, vlees en non-food.

Menu